Kontigo Care zorgt voor een revolutie in de verslavingszorg

 

 

Dit is

Kontigo Care

Kontigo biedt een moderne verslavingszorg met realtime nuchterheidstesten

Kontigo Care heeft Previct ontwikkeld

Misbruikproblematiek is een groeiend probleem. De kosten voor de samenleving rijzen de pan uit, maar staan nog altijd niet in verhouding tot de kosten die gezinnen betalen in de vorm van onnodig lijden. Previct is een digitaal platform voor verslavingszorg waarmee aan de hand van nuchterheidstests in realtime en geavanceerde gedragsanalyse de zorg helpt tijdig terugvallen te identificeren, therapeutische gesprekken te verbeteren en de behandeling effectiever te maken.

Kontigo Care is een onderzoeks- en ontwikkelingsbedrijf dat is gebaseerd in Uppsala in Zweden, gevestigd in 2013. Het is sinds het begin onze doelstelling geweest de verslavingszorg te revolutioneren met digitale oplossingen als hoogste prioriteit. We zagen al vroeg in dat een moderne en menselijke gezondheidszorg digitaal is. We zijn wendbaar, nieuwsgierig en hebben een vooruitziende blik. En, zoals onze Spaanse naam al aangeeft, Kontigo, met u, willen we een natuurlijk onderdeel zijn van de zorg van de toekomst.

Het platform dat tot op heden honderdduizenden nuchtere en misbruikvrije dagen heeft gegenereerd, is al door duizenden mensen gebruikt. Het is bij zowel openbare and privézorginstanties toegankelijk in heel Zweden en in andere Europese landen.

Digitale verslavingszorg

Previct is een nuchterheidshulp die in een zak past

Previct past in een zak zodat de gebruiker hem altijd mee kan nemen. Dat biedt mogelijkheden om de behandeling thuis, op de werkplek of zelfs op reis te laten plaatsvinden.

Met het platform van Kontigo Care is het mogelijk voorspellingen te doen en dat zorgt ervoor dat terugvallen tijdig kunnen worden geïdentificeerd en in sommige gevallen zelfs volledig kunnen worden vermeden. Dat brengt niet alleen grote voordelen voor de gebruiker met zich mee, die de vrijheid krijgt om zijn of haar leven gewoon te leven. Ook de sociaal-economische voordelen zijn groot: er is minder ziekteverlof en het aantal opnames in klinieken wordt ermee verlaagd. Zowel de maatschappij als het individu wint met nieuwe, effectieve en digitale verslavingszorg.

Kontigo Care heeft eHealth Awards 2018 gewonnen

Kontigo Care heeft eHealth Awards 2018 gewonnen

De onderscheiding is gebaseerd op ”Vision e-hälsa 2025” van de Zweedse overheid en SKL (Sveriges Kommuner och Regionen). Dit houdt in dat Zweden ernaar streeft in 2025 leider op het gebied van e-gezondheidszorg. Dit is de motivering van de jury:

“Kontigo Care levert een product dat past bij Vision e-hälsa 2025. De digitale oplossing van het bedrijf brengt voordelen met zich mee voor de patiënt, de familie, de zorverlener en organisatie alsook voor de maatschappij in haar geheel. Een alomtegenwoordig probleem wordt aangepakt en dat leidt tot verbeterde kwaliteit van behandelingen voor een grote groep patiënten. De winnaar draagt tevens bij aan de nationale ambitie om patiënten meer te betrekken en om een gelijkwaardige zorg te realiseren. De oplossing is zeer schaalbaar en heeft grote potentie voor andere toepassingsgebieden binnen de zorg.”

Een aantal van de onderscheidingen die we in de loop van de jaren hebben gekregen.

Horizon
Swedish eHealth Award
Smart Industry Awards
Swedish Mobile Awards
Nordic Startup Awards
Swedish Embedded Award
Bona Postulata
ISO 13485:2016

Kontigo Care is gecertificeerd voor uw veiligheid

Kwaliteit en zekerheid zijn belangrijk voor ons en we zijn dan ook ISO-gecertificeerd volgens ISO 13485:2016.

Kolibrie logo

Een grote kleine vogel

De kolibrie in ons logo is het kleine vogeltje met de grootse eigenschappen. Hij behoort tot het element lucht en lucht wordt geassocieerd met intelligentie, logica en het vermogen om het geheel te zien. Bovendien houdt hij ook sterk verband met vrijheid, vertrouwen in de toekomst en het vermogen om dat te bereiken wat onmogelijk lijkt.

Praat met onze verkoopmedewerkers

Kim Hedelin Nilsson

District Noord

Kim Hedelin Nilsson

Klant manager

Telefoon: +46 790 72 55 55

Email: kim.hedelin-nilsson @ kontigocare.com

Anita Dreilick

District Zuid

Anita Dreilick

Klant manager

Telefoon: +46 728 55 77 55

Email: anita.dreilick @ kontigocare.com

Linda Pampman

District Midden

Linda Pampman

Klant manager

Telefoon: +46 728 55 77 11

Email: linda.pampman @ kontigocare.com

Maria Sjölund

Zweden

Maria Sjölund

Verkoopsmanager

Telefoon: +46 728 55 77 22

Email: maria.sjolund @ kontigocare.com

Neem contact op

Heb je vragen?

Previct heeft honderdduizenden nuchtere en misbruikvrije dagen gegenereerd en duizenden gebruikers gehad. Het is bij zowel openbare als privézorginstanties toegankelijk in heel Zweden en in andere Europese landen. Laat van u horen, dan kunnen wij u doorverwijzen naar uw dichtstbijzijnde zorgverlener. Wilt u contact met ons opnemen, hebt u vragen over digitale verslavingszorg, wilt u meer weten over Previct of hebt u een heel andere vraag? Bel onze ondersteuningslijn of klik op de knop.

Neem contact met mij op. Ik wil meer weten.

 

Investor relationship

Er kan worden geïnvesteerd in Kontigo Care

Kontigo Care is een in Uppsala gevestigde onderneming die in 2015 werd geïntroduceerd op de NASDAQ First North. Het is sinds het begin onze doelstelling geweest de verslavingszorg te revolutioneren met digitale oplossingen als hoogste prioriteit. We zagen al vroeg in dat een moderne en menselijke gezondheidszorg digitaal is.