Previct is een digitale ondersteuning voor verslaving

Previct® Alcohol

Vrij van verslaving,
vrij om te leven

Previct is eenvoudig in het gebruik

Samen met uw zorgverlener stelt u een behandelschema op met een duidelijke doelstelling. De volgende stap is dat u uw discrete alcoholtester krijgt en de app op uw mobiele telefoon installeert. Nu staat u met elkaar in verbinding en kunt u aan de slag.

U blaast iedere dag in de tester en maakt een selfie. Het resultaat wordt rechtstreeks naar uw behandelaar gestuurd en u kunt ervoor kiezen of u wilt dat gezinsleden het resultaat ook kunnen zien. De resultaten vormen de basis voor uw komende gesprekken.

U voert in de app ook een aantal dagelijkse opdrachten uit die u helpen negatieve patronen te doorbreken en nieuwe, positieve gewoonten in uw leven aan te wennen. Previct fungeert als de link tussen u en uw behandelaar, een steun op het moment dat u deze het hardst nodig hebt.

Previct - een digitaal platform voor de verslavingszorg

Previct Alcohol

Previct Alcohol is een digitale steun met drie elementen: een app op de mobiele telefoon, een draadloze alcoholtester in zakformaat en een behandelplatform. U blaast dagelijks in uw alcoholtester die is verbonden met uw mobiele telefoon. De resultaten worden naar uw behandelaar gestuurd. Elke keer dat u blaast, toont dat niet alleen aan of u al dan niet nuchter bent, het voegt ook een stukje aan het totaalbeeld toe van hoe uw situatie er momenteel uitziet.

Met hulp van kunstmatige intelligentie (AI) worden de resultaten geanalyseerd voor het voorspellen van terugvallen en om ondersteuning te bieden in de app. Zo wordt u geholpen negatieve gedragspatronen te doorbreken en positieve gewoonten aan te wennen. En met uw volgende test over slechts een paar uur, weet u dat het geen goed plan is om in de tussentijd te drinken. Of u nou wat minder wilt drinken of helemaal wilt stoppen, Previct helpt u erbij!

Previct Alcohol Previct werkt overal

Previct Alcohol schept vertrouwen.

Uw behandelaar krijgt het resultaat van uw testen te zien, maar u hebt meer keuzes. Zo kunt u ervoor kiezen de resultaten met uw gezin te delen, uw geliefden of uw werkgever. Previct helpt u het verloren vertrouwen te herstellen en te versterken. Uw omgeving weet zo dat u nuchter bent als u zegt dat u het bent. Bevrijd van wantrouwen zodat u anderen weer kunt aankijken.

Previct Alcohol biedt dagelijkse steun.

Previct is meer dan een nuchterheidstest. Het is een op gedragstherapie gebaseerde steun in het dagelijks leven. Samen met uw behandelaar krijgt u toegang tot opdrachten, oefeningen en begeleiding die zijn afgestemd op u persoonlijk en op wat u nodig hebt. U beantwoordt dagelijks vragen in de app over uw welzijn en krijgt steun en advies over hoe u nuchter kunt blijven of minder kunt blijven drinken. Als u toch de drang voelt iets sterks te gebruiken, is er een hulpknop waarmee u rechtstreeks in contact komt met uw behandelaar of een aangewezen familielid. U bent uniek en daarom moet ook uw zorg uniek zijn. Onze nieuwe technologie biedt compleet nieuwe voorwaarden voor persoonlijke ondersteuning. In Previct kunt u werken met welzijnsemoji’s, korte oppeppende video’s bekijken, een dagboekinvoer inspreken of uw welzijn een beoordeling geven met kleur en cijfers. Iedereen vindt het fijn om positieve feedback te krijgen. In de app daagt u uzelf uit en krijgt u direct van uw zorgverlener schouderklopjes als beloning.

Previct biedt moderne, creatieve zorg.

Previct Alcohol werkt waar u ook bent.

Als uw mobiele telefoon werkt, werkt Previct ook. Dit biedt u de vrijheid om wanneer u in behandeling bent te blijven werken of op reis te gaan. Previct biedt simpelweg de mogelijkheid uw leven te blijven leven zoals voorheen en tegelijkertijd aan uw verslaving te werken. Het betekent ook dat als u ver van uw zorgverlener af woont, u uw zorgverlener toch dicht bij u houdt in de wetenschap dat hij of zij of de door u gekozen steun en toeverlaat slechts een sms’je verwijderd is.

Vårdgivare

We helpen zorgverleners te helpen

Previct is een hulpmiddel dat de verslavingszorg revolutioneert. U krijgt in realtime informatie over het welzijn en de nuchterheid van uw patiënt alsook hulp bij het voorspellen van terugvallen voordat ze gebeuren. Previct biedt tevens de mogelijkheid tot nauwere en snellere interacties en om het hele gezin bij de behandeling te betrekken. U krijgt waardevolle kennis en de patiënt krijgt dagelijkse hulp door middel van gedragstherapie. Een pad naar een diepergaandere en constructievere gesprekken.

Neem contact op

Heb je vragen?

Previct heeft honderdduizenden nuchtere en misbruikvrije dagen gegenereerd en duizenden gebruikers gehad. Het is bij zowel openbare als privézorginstanties toegankelijk in heel Zweden en in andere Europese landen. Laat van u horen, dan kunnen wij u doorverwijzen naar uw dichtstbijzijnde zorgverlener. Wilt u contact met ons opnemen, hebt u vragen over digitale verslavingszorg, wilt u meer weten over Previct of hebt u een heel andere vraag? Bel onze ondersteuningslijn of klik op de knop.

Neem contact met mij op. Ik wil meer weten.
Josua Support

Hebt u hulp nodig?

Dit is Josua. Hij kan u helpen als u vragen of opmerkingen hebt over de Previct-app of de zorgportal, of helpen met andere vragen. Aarzel niet om contact op te nemen. Onze ondersteuning helpt u verder en beantwoordt uw vragen. Misschien is dat wel de reden dat onze ondersteuning een sterrenbeoordeling van 4,8 uit 5 krijgt. Daar zijn we erg blij mee.

We zijn op werkdagen geopend van 8.00 tot 17.00 uur. U kunt ons ook mailen, dan beantwoorden we u zo snel mogelijk.

Telefoon: +46 18 410 88 80

E-mail: support @ kontigocare.com